Vu + Thu | Wedding Photojournalism | Saigon

Một buổi tiệc chỉ với 70 khách mời cùng hòa mình trong không khí nhạc acoustic ấm cúng, những câu chuyện nhỏ đan xen cùng với những khoảnh khắc đáng nhớ đến dịu kỳ. Một lễ cưới tại nhà thờ Vinh Sơn Q10 trang trọng và tràn đầy tình yêu thương của Chúa, Người đã chứng kiến những trở ngại khó khăn của cả 2 bạn trong con đường tìm đến trước mặt Chúa để được tuyên bố là vợ chồng.

Thư có nói là Thư rất mê nhạc acoustic, cô dành hẳn 2 tiếng của đám cưới trọn cho ban nhạc chơi liên tục để ai cũng có thể nghe được những tình cảm mộc mạc mà Thư và anh Vũ muốn gửi tới  cho những vị khách hôm đó.

Một buổi lễ đáng nhớ đối với mình, âm nhạc hay, ánh sáng đẹp, không gian ấm cúng. Tất cả chỉ cần có vậy.

______________

A Reception Party with 70 guest enjoy the acoustic in warm atmosphere, many moments happen fantastic. A ceremony at Vinh Son Church with family and friends of couple. After have many troubles when the couple want to celebrate the ceremony in the church to read their vow in front of God, they were accepted a day before that day.

Thư told me that she love acoustic a lot, she hired the acoustic band play 2 hours  during her reception to say thanks to all guests  by melody of acoustic, the music with rustic tone like her soul.

What a wedding day to me, everything are wonderful, music, lighting, warming, emotions..That all I love to see in a wedding day.

Thanks mr Vu and Thu for trusting me and let me capture your meaningful moments in your big day.